Общи условия

Общи условия и правила за ползване на сайта

 1. ИНФОРМАЦИЯ ЗА МЕН

 

www.shumanov-i-sin.com е собственост на Д-р Георги Шуманов,адрес:град Ботевград , ул. Божко Божилов 1,тел. за контакти: +359 888 700 243, e-mail: dr.shumanov@abv.bg.

 

 1. ЦЕЛИ

 

 1. https://www.shumanov-i-sin.com/ има за цел да представи подробна информация за Д-р Георги Шуманов, като специалист по акушерство и гинекология, услугите и дейностите, които предлага, местоработите и контактите.
 2. https://www.shumanov-i-sin.com/няма за цел да предлага онлайн услуги и дейности, не препоръчва използването на определени медицински услуги, дейности, медикаменти и др., без предварителна консултация с лекар.
 3. Всяка информация, публикувана на сайта, има единствено и само информативен характер.

 

 • ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ

 

 1. Във връзка с Регламент (ЕС)2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016г. относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни, https://www.shumanov-i-sin.com/цели да информира всички потребители за спазването на всички законоустановени разпоредби.
 2. https://www.shumanov-i-sin.com/не събира никакви лични данни на своите потребители: имена, телефонен номер, адрес, IP адрес, имейл и др.
 3. https://www.shumanov-i-sin.com/не съхранява данни на своите потребители и не обработва информацията свързана с трафични данни през своя сайт.
 4. https://www.shumanov-i-sin.com/съхранява строго паролата за достъп до своя сайт и е ограничил достъпа до него, съобразно разпоредбите на ГДПР.
 5. https://www.shumanov-i-sin.com/забранява на всички лица недобросъвестното използване на уеб сайта, всякакви хакерски атаки и каквито и да са злоупотреби. В противен случай, Д-р Георги Шуманов следва да информира органите на МВР и Комисия за защита на лични данни.

 

 1. УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА УЕБ САЙТА https://www.shumanov-i-sin.com/

 

 1. Със зареждането на страницата https://www.shumanov-i-sin.com/всеки потребител се задължава да се запознае подробно и да приеме Общите условия за ползване на уеб сайта.
 2. Следва да се има предвид, че задържането от няколко секунди на сайта, без изричното приемане на Общите условия, недвусмислено води до заключението, че потребителя приема Общите условия.
 3. Приемането на Общите условия е задължително за лица, навършили 14 годишна възраст. Лица, които нямат навършената възраст, следва да използват уеб сайта единствено с техен настойник или попечител.
 4. Ако не сте съгласни с Общите условия на този сайт, моля, не го използвайте.
 5. С приемането на Общите условия Вие сте правно задължен да ги спазвате. В противен случай носите отговорност по силата на действащото законодателство в Република България.
 6. https://www.shumanov-i-sin.com/си запазва правото да променя общите условия, като се задължава да информира потребителите, чрез публикуването на корекциите на страницата.
 7. Собственик на съдържанието на информацията на страницата https://www.shumanov-i-sin.com/е Д-р Георги Шуманов.
 8. Информацията за дейностите и услугите, които Д-р Георги Шуманов предлага, имат само информативен характер. Преди да се възползвате от тях е необходима консултация със здравен специалист.
 9. Информацията, публикувана на https://www.shumanov-i-sin.com/е авторска и се забранява нейното недобросъвестно използване.
 10. https://www.shumanov-i-sin.com/безплатно предоставя за ползване информацията на своите потребители.
 11. https://www.shumanov-i-sin.com/не носи отговорност за предприето самолечение или каквито и да са действия, без консултация със здравен специалист.
 12. Потребителите следва да използват страницата https://www.shumanov-i-sin.com/единствено и само за целите, за които е създадена.

 

Последна актуализация на промените: 25 май 2018г.